49622
Książka
W koszyku
Książka została podzielona na działy "Canapés", "Tapas", "Fondue" i "Sushi". Każdy z nich, oprócz przepisów, zawiera wiele porad, takich jak sprzęt potrzebny do przygotowania przekąski i wskazówki, jak ją podać. Autorzy - Abigail Brown, Tomás García, Michele Gomes - na 288 stronach prostym językiem przedstawiają, jak krok po kroku zrobić, np. łódeczki ziemniaczane, fondue piankowe z kruchymi ciasteczkami czy tortellini ze szpinakiem i ricottą oraz sosem neapolitańskim. "Przekąski na imprezę. Łatwiejsze niż myślisz. Canapés, tapas, fondue, sushi" ukazały się nakładem wydawnictwa G+J Książki. Chętnie sięgną po nią ci, którzy szukają kulinarnych inspiracji, jak również początkujący kucharze. Abigail Brown ma firmę cateringową. Tomás García jest pisarzem i nauczycielem, a Michele Gomes prowadzi własne studio projektowe w Afryce Południowej.
Status dostępności:
Ślesin (ul. Kleczewska 15)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Canapés, tapas, fondue, sushi.
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej