49622
Książka
W koszyku
Atlas dzikich roślin jadalnych :150 polskich gatunków/ Monika Fijołek. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, 2017. - 191, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
(Wademekum)
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami. Źródło: www.empik.com
Status dostępności:
Ślesin (ul. Kleczewska 15)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 58 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej