49622
Book
In basket
Atlas dzikich roślin jadalnych :150 polskich gatunków/ Monika Fijołek. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, 2017. - 191, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
(Wademekum)
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami. Źródło: www.empik.com
Availability:
Ślesin (ul. Kleczewska 15)
All copies are currently on loan: sygn. 58 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again