49622
Książka
W koszyku
Pierwsza część podręcznika akademickiego na temat żywienia zwierząt. W tomie tym omówiono: składniki pasz i ich znaczenie dla organizmu zwierząt, budowę przewodu pokarmowego u przeżuwaczy, zwierząt monogastrycznych i ryb, pobranie, trawienie i wchłanianie, przemianę materii i składników mineralnych, żywieniowe metody ograniczania skażenia środowiska naturalnego odchodami zwierzęcymi, systemy oceny wartości pokarmowej pasz i zapotrzebowania zwierząt. Materiał przygotowany został przez najlepszych specjalistów z różnych ośrodków naukowych. Źródło: www.eskahurt.pl
Status dostępności:
Ślesin (ul. Kleczewska 15)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636/639 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej